Sunday, 2 October 2011

Menteri Besar Kelantan TGNAAssalamualaikum W.B.T,kepada pembaca2 blog..hehe..tengah berFB td terjumpa 1 gambar nih yang di post oleh seorang insan yg mempunyai akaun FB.
Saya amik post beliau untuk di kongsi bersama. No Politics isu ok.. hanya sekadar perkongsian maklumat kerana saya syg tok guru..hehehe..LOL.

copy from source:Sewaktu kami sekeluarga berkunjung ke Kota Bharu Kelantan pada cuti sekolah bulan lepas, kami sekeluarga sarapan pagi di gerai berhampiran hotel penginapan.


Kami sekeluarga terkejut dan rasa terharu bila kami dapati MB Kelantan tengah sarapan pagi di gerai tersebut berseorangan tanpa pengawal peribadi dan pegawai kerajaan Kelantan.


Malah beliau terlebih dahulu menegur dan menberi salam kepada kami sekeluarga serta mengajak kami sekeluarga makan bersama-sama di meja beliau sambil berborak menanyakan dari mana, bagaimana perasaan kami bila berada di Kelantan dan banyak lagi...


Ketika berborak, beliau tiada sedikit pun menyentuh soal politik atau cerita perkembangan terkini di Negeri kami (Negeri 9).. .Malah beliau berterima kasih kepada kami kerana sudi datang dan lihat sendiri keadaan di Kelantan daripada membaca di akhbar atau melihat di TV.


Malah kami sekeluarga rasa lebih terharu bila beliau bayar kami sekeluarga makan pada pagi itu.


dirembat dari mat magic

No comments:

Post a Comment